PROIZVODNJA U SRCU

  1. Početna
  2. Proizvodi

Srce naše tvrtke je proizvodnja. Kroz godine iskustva stvorili smo niz inovativnih proizvoda iz područja sustava grijanja. Njihova kvaliteta i dugotrajnost zavrijedili su povjerenje naših kupaca.

Naš proizvodni program uključuje: razdjelnike za raznovrsne sustave grijanja, ormariće i pokrove, termoelektrične pogone i regulacijsku tehniku te stanice za pripremu tople vode. Uz naš proizvodni program na domaćem tržištu nudimo i trgovački prodajni program za sustave grijanja.

PROIZVODNI PROGRAMI

Razdjelnici

Proizvodni program razdjelnika sastoji se od razdjelnika za sustave grijanja u stambenoj i industrijskoj primjeni. Program upotpunjuju regulacijski, prestrujni i priključni setovi, te dodatna oprema termometara i izolacije.

Ormarići

Program razdjelnih ormarića upotpunjuje naš program razdjelnika za centralno grijanje. Tako je moguće razdjelnike unutar ormarića optimalno pozicionirati i prilagoditi mjestu ugradnje po visini i dubini ugradnje.

Regulacijska tehnika

Program regulacijske tehnike za upravljanje sustavom grijanja i hlađenja pojedinih zona sastoji se od proizvodnog programa termoelektričnih pogona i regulacijskih baza.

Stanice za pripremu tople vode

Program stanica za pripremu tople vode služi za decentraliziranu opskrbu toplinskom energijom i istovremenu pripremu tople vode na protočnom principu u višestambenim objektima.

Trgovački program

Na domaćem tržištu nudimo raznu opremu za sustave podnog grijanja.

Izbornik