TTO Thermotechnik d.o.o. je od 1989. godine jedno od vodećih europskih imena u OEM proizvodnji razdjelnika i prateće opreme za toplovodna grijanja. Pouzdan smo partner sistemskim ponuđačima diljem svijeta.

Obiteljsko smo poduzeće koje je usredotočeno na razvoj novih proizvoda, tehnologija i usluga. Time pokazujemo našu spremnost postavljanja novih trendova u tehnici grijanja i možemo brzo i prilagodljivo odazvati se na zahtjeve naših kupaca.

Individualnim pristupom razvoja proizvoda u vlastitom razvojnom odjelu, čije znanje počiva na više od četvrt stoljeća iskustva, možemo se usredotočiti na precizno prilagođavanje proizvoda za ciljana tržišta i tražene uvjete uporabe.

Nudimo široku paletu proizvoda: razdjelnike od plemenitog čelika, regulacijske setove za sustave plošnih grijanja, ormariće za razdjelne sustave grijanja, stanice za pripremu tople vode te termoelektrične pogone i kompletno rješenje za regulaciju podnog grijanja. Sve to proizvedeno je najsuvremenijim tehnologijama u koje stalno ulažemo.

Kvaliteta proizvoda, ali i samog poslovanja je karakteristika kojoj dajemo najveći značaj. Svakodnevno se trudimo da se svaki naš proizvod odlikuje vrhunskom kvalitetom, ali isto tako i naš odnos prema kupcima kao i rad u našem u poduzeću. Već od samih početaka proizvodnje, cilj nam je kontinuirano povećavanje razine kvalitete; ta ideja vodilja provlači se od procesa odabira dobavljača, preko proizvodnih i prodajnih procesa, pa sve do krajnje isporuke kupcu. Koristimo materijale najviše kvalitete, najmoderniju tehnološku opremu i stalnu kontrolu unutar proizvodnih procesa. Jedan od strogo propisanih kriterija i 100%-tna tlačna kontrola svakog razdjelnika koji napušta proizvodni pogon sukladno DIN EN 12266-1 i DIN EN 12266-2 normi.

1989

Osnivanje poduzeća Thermotechnik d.o.o. za proizvodnju i prodaju tehničke robe. Prvi proizvodni artikal jednostrano bušeni razdjelnik od mesinga Ms58 i razdjelni ormarić od čeličnog lima.

1993

Koncentriranje proizvodnje, skladišta i uprave sa tri odvojene lokacije na lokaciju u Lukežima, Općina Jelenje, Hrvatska sa raspoloživom površinom od 6600 m2. Početak proizvodnje termostatskih i regulacionih ventila za vlastite potrebe, te razdjelnika sa integriranim ventilima.

1996

Uvođenje praškastog lakiranja za razdjelne ormariće.

2000

Proširenje raspoloživih proizvodnih površina za dodatnih 860 m2.

2001

Predstavljanje patentiranog razdjelnika od plemenitog čelika te početak proizvodnje. Unutar jedne godine razdjelnik od plemenitog čelika preuzeo je 90% proizvodnog udjela.

2006

Promjena naziva poduzeća u TTO Thermotechnik d.o.o. Uvođenje industrijskog razdjelnika od aluminija.

2008

Otvorenje nove skladišno-proizvodne zgrade čime se proizvodna površina povećava za dodatnih 680 m2, a skladišna površina za 700 m2. Uvodimo  sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001 kojim objedinjujemo sve naše zahtjeve kvalitete, sustavno ih kontroliramo i dalje poboljšavamo.

2009

Predstavljanje novog proizvoda – stanica za pripremu tople vode sa elektronskom regulacijom.

2014

U jubilarnoj 25. godini postojanja otvoreno je novo visokoregalno skladište sa 900 paletnih mjesta, čime se oslobodio dodatni prostor za proširenje prizvodnje te centar za školovanje. Početak proizvodnje termoelektričnih pogona.

2015

Nakon višegodišnjeg nastupa na zajedničkom štandu Hrvatske gospodarske komore, prvi puta samostalno nastupamo na svjetskom sajmu grijanja ISH u Frankfurtu.

2017

Otvorenje novog postrojenja za proizvodnju i praškastu zaštitu razdjelnih ormarića od čeličnog lima.

2019

U jubilarnoj 30. godini postojanja izlazimo na tržište s novim programom regulacijske tehnike. Na sajmu ISH u Frankfurtu predstavljamo svjetsku inovaciju – regulacijsku bazu TTO ADVANCE, koja radi na principu umjetne inteligencije

2021

Uvodenje potpuno automatizirane proizvodnje termostatskih ventila u novoj izvedbi sa predregulacijom

2022

Predstavljanje novog termoelektičnog pogona  TTO DRIVE 2. Tvrtka uz postojeće certificiranje ISO 9001 u ovoj godini uvodi i ISO certificiranje 14001, te organizacijski sustav 5S.

Izbornik