Uvjeti korištenja web stranice

TTO Thermotechnik d.o.o. (u nastavku teksta: TTO) je vlasnik mrežne stranice www.thermotechnik.hr te omogućuje njeno korištenje pod niže navedenim uvjetima.

 

S prvim korištenjem mrežne stranice www.thermotechnik.hr smatra se da ste se upoznali s ovim uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. U slučaju nastavka korištenja ove mrežne stranice smatrat će se da ste suglasni s ovim uvjetima. Imate li bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih uz korištenje ove mrežne stranice, molimo da nam se obratite putem adrese elektroničke pošte ljudski.resursi@thermotechnik.hr

 

Sadržaj na mrežnoj stranici www.thermotechnik.hr je zaštićen autorskim pravima i isključivo je informativnog karaktera te se kao takav ne smije distribuirati ili neovlašteno koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pisanog odobrenja TTO-a. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim mrežnim stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba, pri čemu korisnik sadržaja ove mrežne stranice prihvaća sve rizike koji nastaju iz njenog korištenja.

 

TTO se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za, korištenje ove mrežne stranice, za bilo koje radnje korisnika nastale uporabom ili zlouporabom njenog sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja njenog sadržaja.

 

Sadržaj ove mrežne stranice uključuje, između ostaloga, podatke o proizvodima TTO-a, podatke o tvrtki, karijeri, te EU projektima u koje je TTO uključen. Svi podaci su informativnog karaktera te podložni daljnjim promjenama.

 

Mrežna stranica www.thermotechnik.hr može sadržavati dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih mrežnih stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. TTO nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim mrežnim stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na mrežnim stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

 

Mrežna stranica www.thermotechnik.hr koristi tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

 

Detaljne informacije o mogućnostima korisnika mrežne stranice www.thermotechnik.hr u vezi s regulacijom kolačića i politikom prikupljanja, obrade i zaštite podataka TTO-a dostupne su uvidom u Izjavu o privatnosti objavljenu na ovoj mrežnoj stranici, dostupno putem linka: http://www.thermotechnik.hr/gdpr/izjava-o-privatnosti-podataka/

 

Korisnik mrežne stranice www.thermotechnik.hr može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg mrežnog preglednika. TTO isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja mrežne stranice www.thermotechnik.hr u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

 

TTO se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika mrežne stranice www.thermotechnik.hr. TTO može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi TTO-u. TTO će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga TTO-a na zadovoljstvo korisnika. TTO se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

 

Važećom verzijom ovih uvjeta korištenja uvijek se smatra ona verzija koja je objavljena na ovoj stranici. TTO zadržava pravo izmjene sadržaja ove mrežne stranice bez prethodnog upozorenja ili obavijesti, te nije odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

 

TTO zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni. Izmjene ovih uvjeta korištenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na mrežnoj stranici www.thermotechnik.hr

 

Posljednja izmjena izvršena 30. srpnja 2020.

Izbornik