POLITIKA KVALITETE I ZAŠTITE OKOLIŠA

TTO Thermotechnik d.o.o. je od 1989. godine jedno od vodećih europskih imena u OEM proizvodnji razdjelnika i prateće opreme za toplovodna grijanja. Pouzdan smo partner sistemskim ponuđačima diljem svijeta.

Kontinuirano smo usredotočeni na razvoj novih proizvoda, tehnologija i usluga. Time pokazujemo našu spremnost postavljanja novih trendova u tehnici grijanja te se možemo brzo i prilagodljivo odazvati na sve zahtjeve naših kupaca. Već od samih početaka proizvodnje, cilj nam je kontinuirano povećavanje razine kvalitete na svim razinama; ta ideja vodilja provlači se od procesa odabira dobavljača, preko proizvodnih i prodajnih procesa, pa sve do krajnje isporuke kupcu. Koristimo materijale najviše kvalitete, najmoderniju tehnološku opremu i stalnu kontrolu unutar proizvodnih procesa.

Kvaliteta proizvoda, kroz društveno odgovorno poslovanje je karakteristika kojoj pridajemo najveći značaj.  Svjesni smo okuženja u kojem radimo te stoga posebnu pažnju usmjeravamo na zaštitu šumskog i vodnog okoliša uz racionalno korištenje resursa. Kontinuirano poboljšavamo procese proizvodnje s ciljem smanjenja troškova i energenata. Time osiguravamo pouzdanost, stabilnost i sigurnost proizvodnih procesa, poboljšanje radnih uvjeta i zaštitu okoliša.

Uprava i svi zaposleni primjenjuju zahtjeve sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema normama ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015, dosljednim provođenjem definiranih procedura na svakom radnom mjestu u skladu sa zakonskom regulativom i ostalim zahtjevima. Kontinuirano unapređujemo sustave u cilju stvaranja kvalitetnijeg i društveno odgovornijeg poslovanja.

Izbornik