Ovaj projekt se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Pouzdan partner

TTO Thermotechnik d.o.o. je već 25 godina jedno od vodećih europskih imena u OEM proizvodnji razdjelnika i prateće opreme za toplovodna grijanja. Pouzdan smo partner sistemskim ponuđačima diljem svijeta.

Obiteljsko smo poduzeće koje je usredotočeno na razvoj novih proizvoda, tehnologija i usluga. Time pokazujemo našu spremnost postavljanja novih trendova u tehnici grijanja i možemo brzo i prilagodljivo odazvati se na zahtjeve naših kupaca.

TTO

Individualnim pristupom razvoja proizvoda u vlastitom razvojnom odjelu, čije znanje počiva na više od četvrt stoljeća iskustva, možemo se usredotočiti na precizno prilagođavanje proizvoda za ciljana tržišta i tražene uvjete uporabe.

Nudimo široku paletu proizvoda: razdjelnike od plemenitog čelika, mesinga i aluminija, zatim regulacijske setove za sustave plošnih grijanja i ormariće za razdjelne sustave grijanja i stanica za pripremu tople vode. Sve to proizvedeno je najsuvremenijim tehnologijama u koje stalno ulažemo. Zato smo spremni za izazove budućnosti!

  • 1989 - Osnivanje poduzeća Thermotechnik d.o.o. za proizvodnju i prodaju tehničke robe. Prvi proizvodni artikal jednostrano bušeni razdjelnik od mesinga Ms58 i razdjelni ormarić od čeličnog lima.
  • 1993 - Koncentriranje proizvodnje, skladišta i uprave sa tri odvojene lokacije na lokaciju u Lukežima, Općina Jelenje, Hrvatska sa raspoloživom površinom od 6600 m2. Početak proizvodnje termostatskih i regulacionih ventila za vlastite potrebe, te razdjelnika sa integriranim ventilima.
  • 1996 - Uvođenje praškastog lakiranja za razdjelne ormariće.
  • 2000 - Proširenje raspoloživih proizvodnih površina za dodatnih 860 m2.
  • 2001 - Predstavljanje patentiranog razdjelnika od plemenitog čelika te početak proizvodnje. Unutar jedne godine razdjelnik od plemenitog čelika preuzeo je 90% proizvodnog udjela.
  • 2006 - Promjena naziva poduzeća u TTO Thermotechnik d.o.o.; uvođenje industrijskog razdjelnika od aluminija.
  • 2008 - Otvorenje nove skladišno-proizvodne zgrade čime se proizvodna površina povećava za dodatnih 680 m2, a skladišna površina za 700 m2.
  • 2009 - Predstavljanje novog proizvoda - stanica za pripremu tople vode sa elektronskom regulacijom.
  • 2014 - U jubilarnoj 25. godini postojanja otvoreno je novo visokoregalno skladište sa 900 paletnih mjesta, čime se oslobodio dodatni prostor za proširenje prizvodnje te centar za školovanje.
Ova stranica koristi kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Prihvati
<