Opis posla

Ako razmišljate o radnom mjestu na kojem bi mogli svoje organizacijske i komunikacijske sposobnosti te poznavanje engleskog ili njemačkog jezika iskoristiti i razvijati u svakodnevnom radu uz sigurna primanja, mogućnost napredovanja i upoznavanje raznih aspekata modernog poslovanja u međunarodnom okruženju, TTO Thermotechnik je pravo mjesto za vas!

Osoba će, osim vođenja administracije, nabavke uredskog materijala i opreme biti zadužena i za organiziranje putovanja direktora, upravljanje svom ulaznom i izlaznom komunikacijom prema upravi te povezivanje uprave s ostalim dijelovima tvrtke.

Uvjeti

– neophodno napredno poznavanje engleskog ili njemačkog jezika u govoru i pismu zbog svakodnevne komunikacije s klijentima
– napredno poznavanje rada na računalu (MS Office paket)
– organiziranost i sposobnost određivanja prioriteta
– lojalnost, odgovornost prema radu
– razvijene komunikacijske vještine

Pozicija tajnika uprave (m/ž) predstavlja vrlo važno i odgovorno radno mjesto za koje tražimo pouzdanu, sistematičnu, organiziranu i odmjerenu osobu s naprednim komunikacijskim vještinama na hrvatskom te engleskom ili njemačkom jeziku.

Na ovom radnom mjestu dobro će se snaći osoba koja ozbiljno i samostalno pristupa obavljanju povjerenih zadataka, ima razvijen osjećaj za detalje te svemu što radi pristupa promišljeno i sistematično. Iskustvo na sličnim poslovima može biti prednost, ali nije nužno za brzo savladavanje posla.

Posao je raznolik i dinamičan te traži brzo prilagođavanje i prihvaćanje izazova.

Ako se pronalazite u prethodnom opisu, pošaljite svoju prijavu i životopis, a mi ćemo kroz stručan i temeljit selekcijski postupak odabrati osobu koja posjeduje navedene uvjete i koja će se najbolje uklopiti u naš tim.

Stručna sprema:

Srednja stručna sprema, Viša stručna sprema, Sveučilišni prvostupnik, Stručni prvostupnik, Visoka stručna sprema, Magistar struke, Stručni specijalist

Jezici:

Engleski (razina govora – napredno, razina pisma – napredno), Njemački (razina govora – napredno, razina pisma – napredno)

Vještine:

Word, Excel, Outlook, Internet

Što nudimo

– rad u tehnološki i organizacijski naprednom okruženju
– rad u stabilnom i uspješnom izvoznom poduzeću s dugogodišnjom tradicijom
– plaćeni troškovi prijevoza
– plaćeni regres i božićnica

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Izbornik