Informacije o učincima viruse Corone na tvrtku TTO Thermotechnik d.o.o.

  1. Početna
  2. Obavijesti
  3. Informacije o učincima viruse Corone na tvrtku TTO Thermotechnik d.o.o.

Želimo vas obavijestiti o našoj procjeni učinaka širenja virusa Corone (CoVid19) na temelju trenutne situacije.
Iz ljudske i poslovne perspektive promatramo širenje virusa sa zabrinutošću, suosjećanjem i prevencijom. Nažalost, ne možemo točno reći kakve će dugoročne učinke virus donijeti ili koliko će širenje trajati. Trenutno, prekid proizvodnje ne pogađa naše dobavljače. Pored toga, imamo vrlo veliko i dobro opskrbljeno skladište proizvoda, tako da se ne očekuje da će kratkoročni učinci utjecati na naše isporuke. Međutim, moramo biti spremni na mogućnost pogoršanja ili kašnjenja, posebno kod prijevoza robe, zbog pojačane granične kontrole i
povećanja količina prijevoza. Cjelokupna situacija trenutno na utječe na naše isporuke, a li u budućnosti ne možemo u potpunosti isključiti eventualne probleme u isporukama.
Također vas molimo da nam, što je prije moguće, javite svoje potencijalne potrebe kako bismo robu na vrijeme osigurali, čak i u slučaju pogoršanja situacije.
Naravno, nastavit ćemo i dalje pažljivo pratiti situaciju i izvještaje oko virusa. Odmah ćemo vas obavijestiti ukoliko situacija oko virusa na bilo koji način bude utjecala na našu proizvodnju i / ili mogućnosti isporuke.
Zahvaljujemo se na razumijevanju i srdačno vas pozdravljamo!

Izbornik