Proizvodnja u srcu

Srce naše tvrtke je proizvodnja. Kroz godine iskustva stvorili smo niz inovativnih proizvoda iz područja sustava grijanja. Njihova kvaliteta i dugotrajnost zavrijedili su povjerenje naših kupaca.

Najpoznatiji smo po proizvodnji razdjelnika za toplovodna grijanja, ali proizvodimo i razdjelne ormariće, pokrove, stanice za pripremu tople vode, regulacijske setove i kompaktne stanice.

TTO

Razdjelnici

TTO Thermotechnik od 1989. proizvodi razdjelnike za toplovodna grijanja. Proizvodni program razdjelnika sastoji se od razdjelnika za radijatorsko grijanje, razdjelnika za jednocjevne sustave i razdjelnika za podno grijanje.

Svi tipovi raspoloživi s tijelom od plemenitog čelika 1.4301 ili mesinga Ms58. U ponudi imamo i aluminijske razdjelnike za solarne sustave i industrijska podna grijanja.

TTO Intera 52 - razdjelnici bez ventila za priključak radijatora
TTO Intera 55 - razdjelnici sa regulacionim ventilima u polazu i povratu za priključak radijatora ili jednocijevnih grijanja
TTO Intera 59 - razdjelnici s termostatkim ventilima u povratu i regulacionim ventilima u polazu za priključak krugova podnog grijanja
TTO Intera 69 - razdjelnici s termostatskim ventilima i pokazivačima protoka u polaznom vodu za priključak krugova podnog grijanja

Ormarići i pokrovi

Program razdjelnih ormarića upotpunjuje naš program razdjelnika za centralno grijanje. Tako je moguće razdjelnike unutar ormarića optimalno pozicionirati i prilagoditi mjestu ugradnje po visini i dubini ugradnje.

TTO Razdjelni ormarići izrađuju se u dvije podžbukne i jednoj nadžbuknoj izvedbi u svim veličinama prisutnim na Europskom tržištu. Ormarići su izrađeni od toplo cinčanog lima (kućište), elektrolitički cinčanog lima (okvir i vrata) i po želji se isporučuju u ne lakiranoj izvedbi, praškasto lakiranoj izvedbi RAL 9016. Sve tipove ormarića moguće je naknadno opremiti s cilindar bravicom s dva ključa. U ponudi imamo i pokrove u individualnim izvedbama za razne komponente u sustavima grijanja.

UNI 80 - podžbukni ormarić dubine 80 mm za ugradnju u pregradne zidove u suhoj gradnji
UNI 110T - ormarić dubine 110 mm za podžbuknu ugradnju
TTO A - ormarić za nadžbuknu ugradnju

Stanice za pripremu tople vode

Stanica za pripremu tople vode u sustavu daljinskog grijanja se ugrađuje u svakom stanu višestambenog objekta. Razvili smo stanicu za pripremu tople vode kao prvi takav hrvatski proizvod, koja u potpunosti individualizira potrebu za grijanjem i pripremom potrošne tople vode, te omogućava svakom korisniku mjerenje utroška vode i toplinske energije.

Stanica za pripremu tople vode je razvijena za etažno centralno grijanje priključeno na centralni toplinski sustav. Njezina osnovna funkcija je individualna opskrba potrošača toplinskom energijom i istovremenu pripremu potrošne tople vode na protočnom principu. Posebnost stanice za pripremu tople vode je njezina kompaktna konstrukcija i ugrađena mjerila toplinske energije i vode koja omogućuju podjelu i kontrolu troškova za svakog potrošača pojedinačno.

Stanice za pripremu tople vode za radijatorsko, podno ili kombinirano grijanje
Stanice za pripremu tople vode bez priključaka grijanja stana

Regulacijski setovi i kompaktne stanice

Regulacijski setovi razvijeni su za potrebe sustava toplovodnih grijanja u kojima se ukazuje potreba za smanjenjem temperature polaznog voda zbog instalacije podnog grijanja. Raspoloživi tipovi:

F20 - termostatska fiksna regulacija polaznog voda sa pumpnim setom sa integriranim kuglastim ventilima prije i nakon pumpe
F35 - termostatska fiksna regulacija koja se montira na primarnim priključcima razdjelnika sa mogućnošću regulacije volumena
F36 - kompaktna izvedba prilagođena razdjelnicima sa ravnim držačima

Kompaktne razdjelne stanice razvijene su kao odgovor na potrebu zagrijavanja pojedinih prostorija podnim grijanjem uz uvjet da dio prostorija bude zagrijan i radijatorskim grijanjem.

Stanice su koncipirane tako da se može opskrbiti do 4 radijatora i do 10 krugova podnog grijanja. Razdjelne stanice izrađenje su od CrNi-čelika izuzev regulacionih elemenata i spojnih elemenata pumpe koji su od niklovanog mesinga.

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Prihvati
<