Proizvodnja u srcu

Srce naše tvrtke je proizvodnja. Kroz godine iskustva stvorili smo niz inovativnih proizvoda iz područja sustava grijanja. Njihova kvaliteta i dugotrajnost zavrijedili su povjerenje naših kupaca.

Najpoznatiji smo po proizvodnji razdjelnika za toplovodna grijanja, ali proizvodimo i razdjelne ormariće, pokrove, stanice za pripremu tople vode, regulacijske setove, termoelektrične pogone i regulacijsku tehniku.

TTO

Razdjelnici

TTO Thermotechnik od 1989. proizvodi razdjelnike za toplovodna grijanja. Proizvodni program razdjelnika sastoji se od razdjelnika za radijatorsko grijanje, razdjelnika za jednocjevne sustave i razdjelnika za podno grijanje. Svi tipovi se rade s tijelom od plemenitog čelika 1.4301. U ponudi imamo i čelične razdjelnike za industrijska grijanja.

Svi tipovi raspoloživi s tijelom od plemenitog čelika 1.4301 ili mesinga Ms58. U ponudi imamo i aluminijske razdjelnike za solarne sustave i industrijska podna grijanja.

TTO Intera 52 - razdjelnici bez ventila za priključak radijatora
TTO Intera 55 - razdjelnici s regulacijskim ventilima u polazu i povratu za priključak radijatora ili jednocijevnih grijanja
TTO Intera 59 - razdjelnici s termostatkim ventilima u povratu i regulacijskim ventilima u polazu za priključak krugova podnog grijanja
TTO TOP 69 - razdjelnici s termostatskim ventilima i pokazivačima protoka u polaznom vodu za priključak krugova podnog grijanja

Regulacijski setovi

Regulacijski setovi razvijeni su za potrebe sustava toplovodnih grijanja u kojima se ukazuje potreba za smanjenjem temperature polaznog voda zbog instalacije podnog grijanja. Raspoloživi tipovi:

F36 - kompaktna izvedba prilagođena razdjelnicima s ravnim ili zakrivljenim držačima
F36V - izvedba seta F36 sa vetrikalnim priključcima primara za ugradnju u skučenim prostorima
Bypass Set - prestrujni set za razdjelnike opremljen sa autoamtskim prestrujnim ventilom

Industrijski razdjelnik

Razdjenik od plemenitog čelika 1.4301 za individualna rješenja plošnih grijanja velikih površina kao što su industrijske hale, sportske dvorane ili sustavi za topljenje snijega. Veći poprečni presjek od standardnog razdjelnika te su raspoloživi s 2 do 20 krugova grijanja, a mogući su i veći protoci kroz pojedine krugove.

Ormarići i pokrovi

Program razdjelnih ormarića upotpunjuje naš program razdjelnika za centralno grijanje. Tako je moguće razdjelnike unutar ormarića optimalno pozicionirati i prilagoditi mjestu ugradnje po visini i dubini ugradnje.

TTO Razdjelni ormarići izrađuju se u dvije podžbukne i jednoj nadžbuknoj izvedbi u svim veličinama prisutnim na Europskom tržištu. Ormarići su izrađeni od toplo cinčanog lima (kućište), elektrolitički cinčanog lima (okvir i vrata) i po želji se isporučuju u ne lakiranoj izvedbi, praškasto lakiranoj izvedbi RAL 9016. Sve tipove ormarića moguće je naknadno opremiti s cilindar bravicom s dva ključa. U ponudi imamo i pokrove u individualnim izvedbama za razne komponente u sustavima grijanja. Sve izvedbe postoje i u visokoj varijanti sa ugradjenom elektrošinom. Uz to nudimo i program industrijskih ormarića.

UNI 80 - podžbukni ormarić dubine 80 mm za ugradnju u pregradne zidove u suhoj gradnji
UNI 110T - ormarić dubine 110 mm za podžbuknu ugradnju
TTO A - ormarić za nadžbuknu ugradnju
Ormarići za industrijske razdjelnike – ormarići za nadžbuknu ugradnju kod sustava industrijskih grijanja

Stanice za pripremu tople vode

Stanica za pripremu tople vode u sustavu daljinskog grijanja se ugrađuje u svakom stanu višestambenog objekta. Razvili smo stanicu za pripremu tople vode kao prvi takav hrvatski proizvod, koja u potpunosti individualizira potrebu za grijanjem i pripremom potrošne tople vode, te omogućava svakom korisniku mjerenje utroška vode i toplinske energije.

Stanica za pripremu tople vode je razvijena za etažno centralno grijanje priključeno na centralni toplinski sustav. Njezina osnovna funkcija je individualna opskrba potrošača toplinskom energijom i istovremenu pripremu potrošne tople vode na protočnom principu. Posebnost stanice za pripremu tople vode je njezina kompaktna konstrukcija i ugrađena mjerila toplinske energije i vode koja omogućuju podjelu i kontrolu troškova za svakog potrošača pojedinačno. U ponudi imamo stanice za pripremu tople vode za radijatorsko, podno ili kombinirano grijanje te stanice za pripremu tople vode bez priključaka grijanja stana.

Stanice za pripremu tople vode za radijatorsko, podno ili kombinirano grijanje
Stanice za pripremu tople vode bez priključaka grijanja stana

Termoelektrični pogoni

Termoelektrični pogoni koriste se za regulaciju i uštedu energije kod podnog grijanja i hlađenja kao i kod radijatorskog sustava grijanja. U ponudi imamo nekoliko izvedbi s različitim mogućnostima montaže.

Regulacijska tehnika

TTO Smart Heating je uređaj koji se ugrađuje unutar ormarića na predviđen nosač u plastičnoj FRP kutiji za centralo upravljanje podnim i radijatorskim grijanjem ili hlađenjem prostorija u stambenim ili poslovnim jedinicama. Uređaj se sastoji u cjelini od hardwareskog (PCB) i programskog (software) djela, a korisničko upravljanje vrši se pomoću PC-a, pametnih telefona ili tableta putem web, iOS ili android aplikacije. Korisnik uređajem upravlja pomoću programa (software aplikacije) odabirom ručnog ili automatskog rada programa postavljanjem zadane temperature u željenoj prostoriji.

TTO Smart Heating / Cooling opcija unutar software-a je bazirana na MACHINE LEARNING (AI) algoritmu specifično napisanom u programskom jeziku PHP za upravljanje temperaturama unutar prostorija. Uređaj mora biti spojen na internet da bi se koristila Smart Heating/Cooling opcija radi dobivanja podataka od strane AccuWeather APIa ovisno o lokaciji postavljanja uređaja. Potrebno je minimalno 24 sata operativnog rada u kojem software prikuplja informacije iz okoline i gradi “brain cells” bazu prema kojoj algoritam MACHINE LEARNING baze određuje temperature unutar prostorije zadane od strane korisnika. Korištenjem ovakvog sistema upravljanja temperaturama ušteda energije je zagarantirana.

TTO - ADVANCE – sustav pametnog grijanja i hlađenja kojim upravlja umjetna inteligencija (TTO Smart Heating/Cooling)
TTO – PREMIUM – sustav za sigurno spajanje upravljanja grijanjem i hlađenjem kod industrijske predmontaze razdjelne tehnike s mogućnošću korištenja Hot-Swap tehnologije
Tehnička dokumentacija – PREUZMI
TTO – BASIC – sustav dizajniran za osnovno upravljanje grijanjem i hlađenjem
Tehnička dokumentacija – PREUZMI
30 YEARS ENGINEERING EXCELLENCE
Ova stranica koristi kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Prihvati