Ovaj projekt se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Pouzdan partner

TTO Thermotechnik d.o.o. je već 25 godina jedno od vodećih europskih imena u OEM proizvodnji razdjelnika i prateće opreme za toplovodna grijanja. Pouzdan smo partner sistemskim ponuđačima diljem svijeta.

Obiteljsko smo poduzeće koje je usredotočeno na razvoj novih proizvoda, tehnologija i usluga. Time pokazujemo našu spremnost postavljanja novih trendova u tehnici grijanja i možemo brzo i prilagodljivo odazvati se na zahtjeve naših kupaca.

TTO

Individualnim pristupom razvoja proizvoda u vlastitom razvojnom odjelu, čije znanje počiva na više od četvrt stoljeća iskustva, možemo se usredotočiti na precizno prilagođavanje proizvoda za ciljana tržišta i tražene uvjete uporabe.

Nudimo široku paletu proizvoda: razdjelnike od plemenitog čelika, mesinga i aluminija, zatim regulacijske setove za sustave plošnih grijanja i ormariće za razdjelne sustave grijanja i stanica za pripremu tople vode. Sve to proizvedeno je najsuvremenijim tehnologijama u koje stalno ulažemo. Zato smo spremni za izazove budućnosti!

  • 1989 - Osnivanje poduzeća Thermotechnik d.o.o. za proizvodnju i prodaju tehničke robe. Prvi proizvodni artikal jednostrano bušeni razdjelnik od mesinga Ms58 i razdjelni ormarić od čeličnog lima.
  • 1993 - Koncentriranje proizvodnje, skladišta i uprave sa tri odvojene lokacije na lokaciju u Lukežima, Općina Jelenje, Hrvatska sa raspoloživom površinom od 6600 m2. Početak proizvodnje termostatskih i regulacionih ventila za vlastite potrebe, te razdjelnika sa integriranim ventilima.
  • 1996 - Uvođenje praškastog lakiranja za razdjelne ormariće.
  • 2000 - Proširenje raspoloživih proizvodnih površina za dodatnih 860 m2.
  • 2001 - Predstavljanje patentiranog razdjelnika od plemenitog čelika te početak proizvodnje. Unutar jedne godine razdjelnik od plemenitog čelika preuzeo je 90% proizvodnog udjela.
  • 2006 - Promjena naziva poduzeća u TTO Thermotechnik d.o.o.; uvođenje industrijskog razdjelnika od aluminija.
  • 2008 - Otvorenje nove skladišno-proizvodne zgrade čime se proizvodna površina povećava za dodatnih 680 m2, a skladišna površina za 700 m2.
  • 2009 - Predstavljanje novog proizvoda - stanica za pripremu tople vode sa elektronskom regulacijom.
  • 2014 - U jubilarnoj 25. godini postojanja otvoreno je novo visokoregalno skladište sa 900 paletnih mjesta, čime se oslobodio dodatni prostor za proširenje prizvodnje te centar za školovanje.